"Йодіс-концентрат" – це інноваційна мінеральна вода, збагачена біологічно активним та термостабільним йодом

Огляд модних моделей чоловічих шапок

Деякі чоловіки намагаються стежити за модними тенденціями, тому щороку купують новий головний убір, який буде відповідати всім вимогам та очікуванням, а також відмінно поєднуватися з верхнім одягом. Оптимальним варіантом цього року стануть як класичні, так і екстравагантні моделі.

модних чоловічих шапок

РІЗНОВИДИ ЧОЛОВІЧИХ ГОЛОВНИХ УБОРІВ

Зараз на полицях магазинів можна знайти шапки чоловічі, серед яких класичні трикотажні моделі, створені для того, щоб зберігати тепло в холодну погоду, так і вовняні вироби, виготовлені з ниток акрилу, з домішками натуральної вовни. Вони відрізняються товстою в'язкою та хорошими теплоізоляційними властивостями.

Шапка біні не виходить з моди вже кілька десятків років, вважається своєрідною класикою. Її основна особливість у стандартному, простому крої. Але при цьому в магазині можна підібрати варіанти, виготовлені з тонких волокон, або з досить щільних вовняних ниток, що відмінно підходять для морозної зими. Для чоловіків, які віддають перевагу екстравагантності, стежать за модою, підійдуть нестандартні моделі, виготовлені з фетру, натурального хутра, з великою кількістю декору.

ЯКІ ГОЛОВНІ УБОРИ ЗАПРОПОНУВАЛИ МОДНІ БУДИНКИ ЧОЛОВІКАМ У 2022 РОЦІ?

Стилістика та види шапок суттєво відрізняються, залежно від модного будинку. 
Модні тренди чоловічих шапок:

  • Восени на модних подіумах з'явилася величезна кількість беретів, виготовлених з натуральної шкіри або фетру. Такі моделі ідеально підійдуть для високих, худорлявих чоловіків, які віддають перевагу нестандартному підходу до вибору верхнього одягу.
  • Деякі модні будинки запропонували широкий асортимент шапок з натурального хутра. Вони нагадують стандартну шапку-вушанку, але все ж частина з моделей представлена нестандартними виробами.
  • На відміну від жіночих головних уборів, чоловічі шапки цього року досить яскраві та кричущі. Їх можуть доповнювати помпонами, нестандартним декором, аплікацією. Для справжніх модників створені шапки-каптури, що відмінно поєднуються з натуральними дублянками, або класичними пальтами з кашеміру. Деякі з представників сильної половини людства, успішно комбінують шапку-каптур з курткою-косухою. Виходить досить зухвалий та стильний образ.

Насамперед варто звертати увагу не тільки на стилістику виробів, а також на пропозиції модних будинків, комфорт. Більшість чоловіків ведуть активний спосіб життя, багато переміщуються містом. Тому основне завдання, щоб головний убір був комфортним і захищав від поривів вітру та низької температури. Саме тому велика кількість чоловіків віддає перевагу класичним моделям, виготовленим з вовни.

 

Йодіс-концентрат - вирішення проблеми йододефіциту. Йодопрофілактика
x